Scroll down for the English version of the recipe
Pastele tortiglioni cu roșii uscate și ciuperci sunt o idee foarte bună și hrănitoare pentru masa de prânz sau cină, fiind sățioase și aromate datorită combinației de ingrediente.
Aceste paste sunt marca Barilla care se găsesc aproape la orice supermarket și trebuie să aveți grijă să le fierbeți al dente, aproximativ 11 minute.
Nu uitați că pastele se adaugă în apa care deja a ajuns în punctul de fierbere și la final nu se clătesc cu apă rece, ci se recomandă adăugarea uleiului de masline.
Valori nutriţionale per porţie : 675 kcal
Spor! 🌳
Reţeta
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2
Ingrediente:
300 g paste tortiglioni (se poate folosi și alt tip de paste)
250 g ciuperci champignon feliate
100 g roșii uscate (în ulei)
1 ceapă mărunțită
4 căței de usturoi mărunțiți
2 linguri pesmet
3 linguri ulei de floarea soarelui
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță cimbru
sare
piper
parmezan vegan (opțional)
Instrucţiuni:
1. Se umple o oală cu apă și se pune la fiert la foc mare iar pastele se adaugă când clocotește apa și se fierb 11 minute.
2. Între timp, într-o tigaie mai înaltă se rumenesc ceapa și pesmetul în uleiul de floarea soarelui timp de 2 minute, apoi se adaugă ciupercile feliate și se amestecă ușor pentru încă 2 minute.
3. Se adaugă și roșiile uscate, usturoiul mărunțit, cimbrul, sarea, piperul și se amestecă ușor până se incorporează toate ingredientele timp de aproximativ 1 minut.
4. Se scurg pastele de apă, se amestecă cu ulei de măsline, puțină sare și se servește cu amestecul de roșii uscate și ciuperci peste care se presară pătrunjel, parmezan vegan și se consumă imediat, cât mai proaspăt.
Poftă bună! ❤️
Tortiglioni pasta with sun-dried tomatoes and mushrooms is a great and nutritious idea for lunch or dinner, being full and flavorful due to the combination of ingredients.
These pastas are Barilla brand which can be found in almost any supermarket and you have to be careful to boil them al dente, about 11 minutes.
Do not forget that the pasta is added to the water that has already reached the boiling point and at the end do not rinse with cold water, but it is recommended to add olive oil.
Nutritional values per serving: 675 kcal
Recipe
Cooking time : 15 minutes
Portions: 2
Ingredients:
300 g tortiglioni pasta (another type of pasta can be used)
250 g champignon mushrooms
100 g sun-dried tomatoes (in oil)
1 minced onion
4 cloves of minced garlic
2 tbsp breadcrumbs
3 tbsp sunflower oil
3 tbsp olive oil
1 tsp thyme
salt
pepper
vegan parmesan (optional)
Instructions:
1. Fill a pot with water and bring to boil over high heat and add the pasta when the water boils and leave for 11 minutes.
2. Meanwhile, in a higher skillet, brown the onion and breadcrumbs in the sunflower oil for 2 minutes, then add the sliced mushrooms and mix gently for another 2 minutes.
3. Add the sun-dried tomatoes, minced garlic, thyme, salt, pepper and mix gently until all the ingredients are incorporated for about 1 minute.
4. Drain the pasta, mix with olive oil, a little salt and serve with the mixture of dried tomatoes and mushrooms over which sprinkle parsley, vegan parmesan and eat right away, as fresh as possible.
Enjoy! ❤️
contact@inspiratii.ro
”Fiecare reuşită începe cu decizia de a încerca”
Toate textele şi materialele prezentate pe site sunt proprietatea inspiratii.ro , fiind interzisă reproducerea parţială sau integrală a continutului acestui site pe alte pagini web sau in orice altă formă fară acordul scris al inspiratii.ro.
Contact
contact@inspiratii.ro