Hummus

Hummus cu spanac

16 February 2020

 

 


Reţeta

 

Ingrediente:

 

  • 200 g năut

  • 9-10 frunze mari de spanac

  • 2 căţei de usturoi

  • zeama de la 1/2 lămâie

  • 1 lingură tahini

  • sare

  • chimen negru

  • rodie

 

Instrucţiuni:

 

    1.    Năutul se pune la fiert aproximativ 25 de minute, se scurge şi apoi se pune în blender împreună cu toate ingredientele, mai puţin chimenul si rodia care sunt de decor;

 

    2.    Se adaugă apa treptat până când consistenţa hummus-ului este una cremoasă iar mai apoi se adaugă chimenul şi rodia;

 

    3.    Se poate servi cu legume, salate, pâine integrală sau cu biscuiţi uşor săraţi.

 

 

Poftă bună! ❤️


 

Contact

 

contact@inspiratii.ro

Citat preferat

 

”Fiecare reuşită începe cu decizia de a încerca”

 

 

Toate textele şi materialele prezentate pe site sunt proprietatea inspiratii.ro , fiind interzisă reproducerea parţială  sau integrală a continutului acestui site pe alte pagini web sau in orice altă formă fară acordul scris al inspiratii.ro.

 

Contact

 

contact@inspiratii.ro