Reţeta
Ingrediente:
200 g năut
9-10 frunze mari de spanac
2 căţei de usturoi
zeama de la 1/2 lămâie
1 lingură tahini
sare
chimen negru
rodie
Instrucţiuni:
1. Năutul se pune la fiert aproximativ 25 de minute, se scurge şi apoi se pune în blender împreună cu toate ingredientele, mai puţin chimenul si rodia care sunt de decor;
2. Se adaugă apa treptat până când consistenţa hummus-ului este una cremoasă iar mai apoi se adaugă chimenul şi rodia;
3. Se poate servi cu legume, salate, pâine integrală sau cu biscuiţi uşor săraţi.
Poftă bună! ❤️
contact@inspiratii.ro
”Fiecare reuşită începe cu decizia de a încerca”
Toate textele şi materialele prezentate pe site sunt proprietatea inspiratii.ro , fiind interzisă reproducerea parţială sau integrală a continutului acestui site pe alte pagini web sau in orice altă formă fară acordul scris al inspiratii.ro.
Contact
contact@inspiratii.ro